27 april 2009

Gewoon ff wat leuke foto's van onszelf




Gewoon ff wat leuke foto's van onszelf.
:-)
Posted by Picasa

24 april 2009

Vrijdag 24 april

Vandaag is een rare dag: een leuke dag, maar tegelijkertijd een spannende dag. Vandaag hebben we twee bezichtigingen voor het huis in Kerkrade en hopelijk voel iemand zich eindelijk geroepen om ons te verlossen van de zware last van het tweede huis. Vanmiddag om 16.30 en 17.00 komen er mensen kijken, dus dat wordt flink duimen en "fingers crossed".

Verder ga ik vandaag met een aantal dinnetjes naar een toneelstuk dat Over lijken heet. Geen idee waar het over gaat, heb eindelijk nog niet de moeite gedaan om te kijken, maar heb gewoon zin om de meiden weer te zien en er even lekker uit te zijn.

Groetjes,
Eef

02 april 2009

1 april

Die Simone is me toch een grapjas. Gisteren was ze naar haar zwemles geweest, komt ze terug en zegt ze dat ze haar dolfijnenbrevet heeft gehaald. Dus ik helemaal trots "echt waar?". Zegt ze: "1 april, kikker in je bil." Dus ik helemaal teleurgesteld, want ik had eigenlijk wel verwacht dat ze door zou mogen. Zegt ze prompt: "Wel dus!" Wat een grapjas, dat was dus twee keer 1 april en ik trap er gewoon twee keer in :-) Ben wel supertrots dat ze nu verder mag, want dat houdt in dat ze nu in het groepje komt dat gaat oefenen voor het A diploma en misschien mag ze dan in juni wel op.