30 november 2010

Sneeuw? Waar? :-)

Gisteren toen Moon nog op school was voor Mad Science (wetenschappelijke naschoolse activiteit), was ik met Mijn buiten met de buurkinderen en heb ik foto's gemaakt.











25 november 2010

Waterpokken...

Maandag ontdekten we bij Willemijn drie "pukkeltjes". Dinsdag had ze er wat meer, maar tegen woensdag was ze echt ziek en zat ze er helemaal onder. De pukkeltjes zijn de waterpokken en ze heeft er flink last van.
Simone is zo lief voor haar.

 

22 november 2010

K3

Gisteren zijn we met z'n 7-en naar K3 in Eindhoven geweest. Merel, Erik en Beate waren ook mee. De meiden hebben zich super vermaakt. Zo erg zelfs dat Simone aan het einde van de voorstelling niet naar huis wilde. Onze meiden hebben allebei een handje van Kristel gehad, maar zelfs dat kon Moon niet blij maken. Gelukkig kon de dvd die ze heeft gekregen, dat wel. Willemijn kreeg een eigen K3-t-shirt, want ze had er naar de voorstelling een van Simone aan, maar daar stond Kathleen nog op en dat kreeg ze tijdens de voorstelling ook meteen te horen van het jongetje dat voor haar zat. Niet dat Mijn zich daar ook maar iets van aan trekt :-)

16 november 2010

Sinterklaasintocht en optreden Moon

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas op bezoek in het winkelcentrum bij ons in de wijk. Simone moest met dédé dans optreden voor de Sint. Simone's optreden ging goed. Vol enthousiastme gingen de meiden aan de gang.






Willemijn ging met Joost en de buurmeisjes in de rij staan om de Sint een hand te kunnen geven. Het hele gebeuren werd aan elkaar gepraat door iemand van de Spekzullekes en die kwam opeens bij Willemijn staan en vroeg welk liedje ze voor de Sint wilde zingen. Dat werd Olifantje in het bos; het had helemaal niks met de Sint te maken, maar is gewoon haar favoriete liedje.


Ik wilde eigenlijk de video's uploaden, maar dat wilde niet echt...

Het werk vordert gestaag...

Wat allemaal begon met een verandering van de achtergevel komt nu langzaamaan tot zijn einde. De achtergevel moest namelijk worden aangepast om de keuken te kunnen veranderen tot een u-vormige keuken. Het einde nadert.